Travesti Partnerler İçin Genç Görünme Yolları

Cildinize, bedeninize ve zihninize bakmak önemlidir. Kendinize bakmak ve mutlu yaşamak gençleşmenize ve kendinizi genç hissetmenize yardımcı olabilir. Bu süreçte size yardımı dokunabilecek makyaj hileleri ve ipuçları da vardır. Bu temel püf noktalarını deneyin!

Beyaz kalem kullanın
Gözünüzün alt içine siyah ev kahverengi kalem çekmek yerine, aydınlatmak için beyaz bir göz kalemi kullanın.

İnce kaşlardan kurtulun
İnce, aşırı şekilli kaşlara veda edin. Bu kaşlar, sizi olduğunuzdan da daha yaşlı gösteriyor. Kalın, doğal kaşlar gençlik işaretidir. Kaşlarınız gür değilse üzülmeyin, kaş makyajı yaptırabilirsiniz.

Cildinizi nemlendirin
Makyaj yapmadan önce cildi nemlendirmek, pürüzsüz bir cilt için önemli bir aşamadır. Cildinizi güneş ışınlarından korur ve daha genç görünmenizi sağlar.

Allık sürün
Yanaklarınıza parlak, canlı bir allık sürmek, yüzünüzü aydınlatır.

Dudak kalemi kullanın
Ruj uygulamadan önce dudak kalemi ile dudaklarınızı çizdiğinizden emin olun. Rujunuzu dudak kaleminizle aynı tonda seçin. Kalem kullanmak, dudaklarınıza daha dolgun bir görünüm verir.

Parlak farlardan kaçının
Parlak malzemeler, çizgilere yerleşerek onları vurgular. Parlak malzemeler gerçekten gençlerin kullanımı için tasarlanmıştır. Eğer 30 yaşın üzerindeyseniz ve parlak makyaj malzemeleri kullandıysanız, genç görünmek için uğraşan travesti imajı verirsiniz. Bunun yerine, yumuşak pigmentli bir krem ​​veya toz far tercih edin.

Işığı yansıtan kapatıcılar tercih edin
Işık yansıtan sıvı kapatıcılar, genç görünmenize yardımcı olacak en kolay yoldur. Kapatıcınızı muhakkak bir sünger yardımıyla, pürüzsüz bir şekilde uygulayın. Sünger kullanmanız, ürünün ince çizgilere yerleşmesini engelleyecektir.

Kirpiklerinizi kıvırın
Kirpikleri kıvırmak, makyaj rutininin en kolay ve en az zaman alan kısımlarından biridir. Bakışlarınızı güzelleştirir. Büyük, parlak, görünür gözler gençliğin ve canlılığın bir işaretidir. Kirpik makinesini olabildiğince kirpik çizgisine yaklaştırın ve 15 saniye kıvırın. Göz kapağınızı sıkıştırmamaya dikkat edin.

2017 Travesti Makyaj Trendleri

Yaz 2017’de de renkleriyle geldi. Modayla birlikte makyaj trendine de sıçrayan renkler bu senede sokakta, plajda, düğünlerde etkisini fazlasıyla gösterecek.

Maksimalist eğlence
Özellikle bu sezon sac ve makyaj trendleri tezatlarla dolu. 2017 maksimalist ve küstah makyaj trendleri ile fark yaratiyor. Patlayan pop, geri donen 80’ler, allığın gücü ve bircok birbirine karışan trendler yer alıyor. Yani özgürlük ,cesaret,özgüven ve yaraticilik makyajda kendini gosteriyor.

Blush etkisi
Bu sezon blush etkisi makyajda on sırayı alıyor kırmızı ve pembe tonları korkusuzca kullanılıyor. Güzel örneklerini Kenzo ve Chanel şovlarinda gördük. Ten makyajinda olabildigince ince fondotenler bb kremlerle no make up dedigimiz yokmus gibi temiz ve isiltili bir ten makyaji yapmak trendlerden onemlileri arasinda yer aliyor .

Cam göz kapakları
Işıltılı göz makyajlari, karakteristlik eyeliner sezona damga vuruyor. Siyah kalem guzellik dunyasina geri donuyor. Dağınık, akmis gibi görünen göz makyaji coollugun yeni tarzi olma yolunda.

2017 ilkbahar / Yaz trendlerinde her zamanki klasik renkler, siyah ve beyaz yerini korurken; sari,turuncu, kirmizi, mavi, turkuaz, yesil tonları da eğlenceli makyajlara davetiye cıkartıyor.

 

Leave a Reply