On adımda istanbul travesti için doğru ilişkinin yolları

Çoğu zaman ilişkilerde istanbul travesti için kaçınılmaz olan ayrılık olsa bile onların doğru ilişkiye olan inancı hiç bir zaman bitmeyecek. Doğru bir ilişki, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarır ve kendiniz hakkında iyi hissetmenizi sağlar ancak doğru bir ilişki sürekli mutluluk anlamına gelmez. Her ilişkinin kendi dinamikleri vardır. Doğru ilişkiler öncelikle doğru iletişimle kendini gösterir. Doğru bir ilişkinin 10 işareti size ilişkiniz için çabalamanız gereken ortak noktaları gösterir.

İlişki, her insan için keyifli hissettiren bir hızda ilerler. Biriyle ilk tanıştığınızda onunla çok fazla zaman geçirmek istemeniz normaldir, ancak ilişkinin nasıl ilerlediği konusunda ikinizin de aynı sayfada olması daha da önemlidir. Doğru bir ilişki, sizi bunalmış hissettirecek şekilde aceleye getirilmez veya baskı altında almaz.

Partnerinizin sizi incitecek veya ilişkiyi mahvedecek hiçbir şey yapmayacağına dair güven. Doğru bir ilişkide güven kolayca gelir ve diğer kişinin niyetini veya arkanızda olup olmadığını sorgulamanız gerekmez. Gizliliğinize saygı duyarlar ve sadakatinizi kanıtlamanız için sizi asla bir “test”e tabi tutmazlar.

Kadıköy travesti nasıl tepki vereceğinden korkmadan dürüst ve samimi olabilirsiniz. Doğru bir ilişkide, hayatınız ve duygularınız hakkındaki tüm gerçeği birbirinizle paylaşabileceğinizi hissetmelisiniz – asla bir şeyleri gizlemek zorunda kalmayacaksınız. Söyleyeceklerinizden hoşlanmayabilirler, ancak hayal kırıklığı yaratan haberlere düşünceli bir şekilde yanıt vereceklerdir.

Doğru giden ilişkilerde kişilerin kendi alanları vardır. Partneriniz, hobilerinizi ve diğer arkadaşlarınızı, ailenizi ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi desteklemelidir. Diğer kişinin hayatınızın her alanına dahil olmasına veya bilmesine gerek yoktur. Bağımsızlığa sahip olmak, sizi siz yapan şeylerde özgür olmak ve eşinize de aynı özgürlüğü vermek demektir.

Şişli travesti için doğru bir ilişkinin olmazsa olmazı karşılıklı saygıdır. Her iki tarafta birbirinin inanç ve fikirlerine değer verir, düşüncelerine saygılı yaklaşır. Yargılama ve yadırgama yoktur.

Sınırları belirlemekte rahat hissedersiniz ve eşinizin bu sınırlara saygı göstereceğinden emin olursunuz. Doğru bir ilişki de partneriniz bir şey başardığınızda sizinle sevinir, sıkı çalışmanız gerektiğini düşünüyorsanız size yardımcı olur ve hayalleriniz konusunda sizi destekler ve takdir ederler.

 

Leave a Reply