ankara travestileri

Ankara travestileri cinsel ilişkilerinde orgazm olmayı tercih ediyor

Ankara travestileri orgazm duygusunu hiç yaşamazlar. Bazıları da sonradan orgazmı yaşayamaz hale gelir. Cinsellikten hiç zevk alınmayan bu duruma anorgazmi deniyor. Cinsel terapi ile anorgazmi yahut orgazm bozukluğunun tedavisi mümkün olmasına rağmen biroldukça kadın bu sorunla yaşıyor.
Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, anorgazminin teşhisi, çeşitleri ve rahatlıkla yapılabilen tedavi süreçleri hakkında şu bilgileri verdi:

PSİKOLOJİK BİR BOZUKLUK

“Anorgazmi, fizyolojik sebeplerle ilgili, bedensel disfonksiyona bağlı bir durumdan çok psikolojik bir bozukluk olarak kabul edilebilir. Orgazm olamama uzun bir vakit sürdüğünde, geçici veya bazen kalıcı cinsel işlev bozukluğuna neden olabilir.

Anal sex acıtır mı?

Anorgazmi, hormonal dengesizlik, pelvik yaralanma, diyabetik nöropati, omurilik hasarı, uterus giderimi ve bazı kalp hastalıkları gibi tıbbi durumlara bağlı olarak ortaya çıkabilir. Anorgazmi çoğunlukla menopoza giren hanımlarda da görülür; duygusal, tıbbi ve psikolojik nedenlerden dolayı ortaya çıkabilir. Fakat sebeplerin hemen hemen tamamı psikolojiktir dense yanlış sayılmaz.

ANORGAZMİNİN PSİKOLOJİK NEDENLERİ

Travesti Ankara ile ilgili aşırı strese neden olan ve cinsel arzu kaybolmasına neden olan bazı yanlış anlaşılmalar, partnerle ilgili problemler ve eş ile çatışmalar anorgazmiye niçin olabilir.

Eşle ilgili duygusal problemler; ilgisizlik ve değer görmeme ya da artık hanımın eşinden hoşlanmıyor oluşu, ona duyulan öfke şeklinde sebepler cinsel isteğin azalmasına ve anorgazminin ortaya çıkmasına niçin olabilir.

Eşle cinsel ihtiyaçlar mevzusunda bildirişim eksikliği cinsel ilgiyi azaltabilir, bu da anorgazmiye neden olur.

Cinsel yaşamda cehalet, sex hakkında doğru bilgilerden yoksun olma da cinsellikle ilgili biroldukça soruna yol açtığı benzer biçimde, orgazmı yaşayamamanın da en önemli sebeplerindendir.

Depresyon, cinsel dilek eksikliğine neden olan birincil niçin olup, bu da anorgazmiye neden olur.
Stres ve kaygı odaklı bir yaşantıya haiz olanlar, isteksizlik ve orgamz problemi yaşarlar.

Cinsellikle ilgili travmatik bir anı, erken yaşlarda cinsellikle ilgili yanlış koşullanmalar , isteksizliğe ve anorgazmiye neden olur.

Hanımın kendi bedeniyle ilgili hoşnutsuzluğu, özdeğer , özgüven problemlerı da rastlanan sebeplerdendir.

Eşiyle beraber olduğunda dahi geleneksel değerleri, dini duyguları ihlal etmiş olduğu anlayışı…
Partnerin cinsel sorunları, örneğin erken boşalma problemi yaşıyor olması…

Leave a Reply