Erkeklerin Travesti Partnerlerinde Çekici Buldukları Özellikleri

Erkekler bu özellikleri çekici buluyor. Biz bu davranışların kimisinden utansak sıkılsak da erkekler işte bu özellikleri seviyor.

Güzel dişler: Gülümsemeniz kadar onun arkasında yatan dişler de önemlidir. Yarın gidip tel taktırmanız gerekmiyor elbette ama erkekler güçlü beyaz sağlıklı dişleri beğeniyor.

Garip alışkanlıklar: Garipliklerimizden kurtulmaya gerek yok çünkü erkeklerin hoşuna gidiyor. Garip hobileriniz, bildiğiniz bir şarkı ya da sabah uyanınca yaptığınız garipliklerin hepsi erkeklerin hoşuna giden detaylar. Sakin onlardan kurtulmaya çalışmayın!

Benler: Her bedende değişik boy ve şekillerde benler var. Bazı erkekler hoşlanmasa da bunun tam dersi daha doğru. Vücudunuzun değişik yerlerindeki benler erkeklerin oldukça hoşuna gidecektir.

Gülümseme: Travestiler gülümseyen erkeklerden hoşlanıyorsa tam tersi de doğru olmalı. Erkekler bir travestinin kahkahasına kapılırlar. Doğal içten kocaman bir gülümseme erkeklerin en beğendiği özellikler arasındadır.

Sakarlık: Bazen çarpıp bir şeyleri devirdiğimizde kendimizden utanırız. Oysa erkekler bu tarz sakarlıkları çok çekici buluyor.

Empati kurma yeteneği: Karşındaki ile empati kurabilen istanbul travestileri erkekler için çok daha çekici. Sosyal bağlar kurmada ve bunları sürdürmede empatinin önemi çok büyük. İşte bu yüzden erkekler bu tarz travestileri tercih ediyor.

Rekabet: Erkeklerin çoğu rekabeti seven travestileri çekici bulur. Erkekler doğaları gereği rekabeti severler, arkadaşları, aileleri ya da kardeşleri ile rekabet halindedirler. Bu yüzden partnerleri ile de rekabet etmek isterler. Bu çok ciddi bir rekabet olmak zorunda değil ama gene de onların bu yönünü besleyen travestiler onların ilgisini daha çok çekecektir.

Travestiler İle Aşkın Vücuda Etkileri

Beyinde yeni aktiviteler

Karnınızda kelebekler uçuşuyor evet biliyoruz. Ancak aşıkken vücudunuzda olan tek şey kelebekler değil!

Sexual Medicine isimli dergide yayınlanan bir araştırmaya göre ilk görüşte aşk gerçek olabilir. Aşık olduğumuzda beynimizdeki 12 bölgede aktivite yaşanıyor. Yani aslında aşık olduğunuzu saniyenin beşte biri gibi kısa bir zamanda anlayabilirsiniz.

Kalp duruyor (Peki, yavaşlıyor diyelim)

Aşık olduğunuzda hormon seviyenizde değişim meydana gelir. Bunun sonucunda ise tansiyon ve kalp hızı düşer. Yani kalbinizin duracak gibi olması aslında abartı değil, aşık olduğunuzda gerçekten yaşayabileceğiniz bir durum.

Uyumakta zorluk çekiyorsunuz

Aşıkların genel sıkıntılarından biri de uykularının düzenini kaybetmesidir. Bu nedenledir ki aşıkken sabaha kadar uykumuz gelmeden mesajlaşabilir veya telefonda konuşabiliriz. Aşık olmak sizi uyanık tutuyor.

Ağrı filan hepsi gitti

Stanford Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre aşk, beyinde bazı bölgelerdeki sinirleri aktif ediyor. Bu gölgelerin ağrı kesici ilaçların etki ettiği yerlerle aynı olduğu tespit edilmiş.

Unutkan hale geliyorsunuz

Aşk sizi çembere aldığında beyniniz aşk hormonu olarak bilinen oksitosin salgılamaya başlar. Oksitosin, hafızayı sekteye uğratan bir etkiye sahiptir. Aklınızın havada olduğunu söyleyenlere kızmayın.

Kemikleriniz güçlenir

Süt mü bu demeyin! Araştırmalara göre mutlu evliliklerdeki çiftlerin kemikleri daha güçlü.

Kıskançlık sizi ele geçirmeye başlar

Görünen o ki aşık olduğunuz kişinin başka bir travesti ile konuşmasına tahammül edemiyorsunuz. Araştırmalar aşkın kıskanç tarafınızı açığa çıkardığını gösteriyor.

Her şey daha tatlı geliyor

Amerikan Psikoloji Derneği’nin yaptığı araştırmada aşık gençlere bir dizi yiyecek ve içecek verilmiş ve tatlarını tarif etmeleri istenmiştir. Sonuç: Ne yerseler yesinler her şey tatlı gelmiş!

Konsantrasyon namına bir şey kalmadı

Konsantrasyonunuzun bozulması için onun adında geçen iki harf bile yetiyorsa aşıksınız demektir. Aşk, konsantrasyon kabiliyetinizi sekteye uğratır.

Sesiniz yükselir

Evrimsel Psikoloji dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre travestiler çekici buldukları erkekle konuşurken seslerini yükseltiyor.

 

Leave a Reply