Travesti İle Huzurlu Cinsel Yaşamın Sırları

Yanlış Anlamlandırmadan Kaynaklı Olarak, Erkek, Kadına Sadece Seks Yapmak Için Dokunuyor, Diğer Zamanlarda Dokunmasını Esirgiyor Ve Bu Bir Döngü Şeklinde Çiftin Hafızasına Kazınıyor.Dolayısıyla, Çift Dokunmalar Sonrasında Gerçekleşen Sekse Odaklandığı Için Dokunmanın Verdiği Hazzı Tam Olarak Yaşayamıyor Ve Seks Tam Bir Bütünlük Duygusuna Ulaşamıyor, Bir Şeyler Yarım Kalıyor.

Oysa Çiftin Cinsel Haz Ve Heyecan Yaşayabilmesi Için Havaya Girmeleri Çok Önemli.Ancak, Pek Çok Çift Seks Hayatlarını Rutinleştirerek Cinselliği Bir Görev Haline Getiriyor.Burada Göz Ardı Edilen Nokta, Dokunma, Sevişme Yada Seks Sırasında, Ne Tür Davranışların Hangi Sıra Ile Yapılması Gerektiği Hakkında Belirlenmiş Kalıpların Olmamasıdır.

Bu Nedenle Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (cised) Cinsel Terapistleri, Sağlıklı Ve Mutlu Bir Cinsel Yaşamın Sırlarından Birini Açıkladı.Cinsel Terapistler Çiftlere Önsevişmenin Gerçek Anlamına Odaklanarak Birbirlerini Sevmelerini Ve “sevişmek Her Zaman, Seks Zaman Zaman!” Felsefesini Hatırlatarak 7 Kere Dokunup 1 Kez Seks Yapmalarını Önerdi.

Işte Çarpıcı Başlıklar:

Kadına Özel Vedeğerli Olduğunu Hissettirin, Alıcı Gözle Bakın

Ilişkiye Hazırlanmada Etken Faktörlerden Biri Olan Önsevişmeyi, Cinsel Içgüdüleri Arttırmak Için Heyecan Verici Bir Eyleme Dönüştürmek Mümkün.

Peki, Bu Doğru Bir Şekilde Nasıl Yapılabilir? Görsel Hafızanın Güçlü Olduğu Yani Görsel Olarak Cinsel Uyarımlar Alarak Cinselliğe Hazırlanan Erkeklerin Aksine Kadınlar, Dokunsal Ve Hissel Uyarımlar Yaşayarak Cinsel Isteklerini Harekete Geçirebiliyor.

Bu Nedenle, Cinsel Hazzı Artırmaya Yönelik Yapılan “dokunma, Okşama, Iltifat Etme, Küçük Mesajlarla Kadına Güzel Vedeğerli Olduğunu, Arzulandığını Hissettirme, Ona Alıcı Gözle Bakma” Erkeğin Kadını Sekse Hazırlaması Için Gereklidir.Cinsel Yaşamda Hazırlık Süreci, Tahrik Olma, Uyarım Süreci, Odaklanma, Boşalma Ve Orgazm Özellikle Kadınlar Için Erkeklere Nazaran Çok Daha Uzun Bir Süreç Olduğundan, Seks Yapmaya Geçilmeden Önce Diğer Bir Değişle, Kuvvetli Bir Arzu Belirinceye Kadar Dokunmalara Daha Çok Yer Verilmesi Gerekiyor.

Sevişmek Her Zaman, Seks Zaman Zaman

Günümüzde Halen Kadın Cinselliği Karmaşık Yapısını Korumaya Devam Ediyor.Bunu Bilen Pek Çok Erkek, Bu Düşüncenin Arkasına Sığınarak, Cinselliğin Karşılıklı Olduğunu Ve Cinsel Birleşme Sırasında Kadına Da Görevler Düştüğünü Savunuyor Fakat Cinsel Ilişki Sırasında Kadının Uyarılması Gerektiği Bilincini Göz Ardı Ediyor.

Rutine Dönüşmüş Olan Önsevişme Birkaç Saniyelik Soyunmalardan, Öpüşmelerden, Klitoris Uyarılarından Ibaret Değil.Nasıl Ki, Erkek Için Hazzını Harekete Geçiren Ve Cinsel Isteğinin Zirve Yapmasını Sağlayan Heyecan Verici Görsel Şovlar Cinsel Yaşamda Önemli Bir Yer Tutuyorsa, Cinsel Içgüdüleri Harekete Geçirmede Ve Cinsel Isteği Artırmada Etken Olan Heyecan Verici Dokunuşlar Da Kadın Için Önemli Bir Yer Tutuyor.

Bu Nedenle, “sevişmek Her Zaman Seks Zaman Zaman” Felsefesini Cinsel Yaşama Uygulamak Gerekiyor.Dokunmaların Çok Olduğu Bir Cinsel Yaşamda Heyecana Yer Verildiği Için Cinsel Istek Artacak Ve Doyurucu Bir Seks Yaşanması Kaçınılmaz Olacaktır.Ayrıca, Kalıplaşmış Olan ‘dokunma Sonrası Seks’ Bilincinin Yıkılması, Kadının Odak Noktasını Değiştirecek Ve Hiç Olmadığı Kadar Istekli, Heyecanlı Ve Mutlu Olmasını Sağlayacaktır.

Cinsel Doyumun Anahtarı: 7 Kere Dokun 1 Kez Seks Yap!

Çift Birlikte Şehvetli Ve Doyurucu Bir Cinsel Birleşme Yaşamak Istiyorsa, Birbirinin Tarafında Olması Şart.
Bunu Başarabilmek Için Biraz Fedakârlık Yapmak Gerekiyor.Fedakârlık Bir Zorunluluk Değildir, Bir Armağandır.

Sekste Kimse Kimse Için Bir Şey Yapmak Zorunda Değildir, Herkes Kendi Tatmininden Sorumludur.
Çift Birbirinden Isteklerde Bulunabilir, Bu Istekler Yerine Geldiğinde Çift Unları Bir Armağan Gibi Kabul Etmelidir.Erkeklerin Sabah Sertleşmelerinden Dolayı Sabah Seksini Bir Hayli Sevdikleri Aşikârken, Kadınların Sabah Seksine Çoğu Zaman Kapalı Oldukları Bilinmektedir.Bunun Nedeni, Sertleşmiş Halindeki Erkeğin Boşalma Odaklı Sekse Yönelmesi Ve Kadının Uyarılma Olmaksızın Sekse Yönelmek Istememesidir.

Bu Durumun Çatışma Yaratmaması Için Erkekler Bir Değişiklik Yapmalı Ve Partnerlerini Dokunuşlarla Uyandırmalı Fakat Bu Uyarım Sonunda Seks Olmamalıdır.Ilk Denemede Kadının Yüzünde Bir Tebessüm Belirmesi Yada Erkeğe Doğru Dönmesi Gibi Bir Geri Bildirim Almak Muhtemeldir.Ikinci Dokunma, Banyoda Yaptığı Bir Eylem Sırasında, Üçüncü Dokunma Giyinirken Yada Kahvaltı Yaparken Ve Dördüncü Dokunma Evden Ayrılırken Olabilir.

Kadınlar Hissel Olarak Uyarıldığı Için Dokunma Şiddeti Ve Dokunmanın Yapıldığı Bölgeler Oldukça Önem Teşkil Eder.Bu Nedenle, Erkelerin Dokunacakları Ve Öpecekleri Yerler Kadın Erojen Bölgeleri, Kalçalar, Bacaklar, Göğüsler, Dudaklar, Boyun, Omuzlar, Klitoris Ve Saçlar Olmalıdır.Akşam Olduğunda Dokunmaların Devam Ettirilmesine Özen Gösterilmelidir.Çift Birbirini Gördüğünde ‘seni Özledim!’ Düşüncesini Yansıtan Bir Öpücük Sırasında, Beşinci Olan ‘seni Istiyorum!’ Dokunmasını Erkek Ihmal Etmemelidir.Arzulandığını Hisseden Ve Dokunmalar Sonucu Uyarılan Kadın, Erkekle Cinsel Ilişki Yaşamak Için An Kollamaya Başlar Bile.

Altıncı Dokunuşu Erkek Tv Izlerken Yada Soyunurken Kendine Özel Tavırlarla Süsleyerek Yapabilir.
Kadın Neler Olduğunu Çözmeye Çalışırken, Gözünü Erkekten Ayıramayışını Kullanarak, Erkek Son Dokunmayı Yatmadan Öncesine Taşıyabilir Ve Bunu Seks Öncesi Sevişmeye Dönüştürebilir.Erkek Aldığı Zevke Ve Kadının Cinsel Isteğine Göre Yedi Dokunuştan Sonra Uygulayacağı Seksi Gecenin Keyifli Saatlerine Yada Güzel Bir Günaydın Seksine Saklayabilir.Görüldüğü Gibi Sağlıklı Ve Mutlu Bir Cinsel Yaşamın Sırrı 7 Kere Dokun 1 Kere Seks Yap Felsefesidir.

Leave a Reply