Travesti Sağlıklı Saçlara Fırça Ve Tarakla Ulaşabilir!

Yanlış yapılan seçimler saçları kırıyor, mat ve sağlıksız bir görünüme sahip olmalarına neden oluyor. Hatta bu bilinçsiz tercih saçların uzamasını bile yavaşlatabiliyor.

Peki ne zaman tarak, ne zaman fırça kullanmalı? Tarak ya da fırça seçerken nelere dikkat etmeli, bu soruların yanıtını haberimizde bulacaksınız.

Karışmayan saçlara tarak
Çok eski zamanlarda, fildişi ya da balina kemiğinden yapılan taraklar oldukça pahalı ve kıymetli eşyalardı. Neyse ki bugün karışmayan, düğümlenmeyen saçlara sahip olmak için gereken taraklar o kadar da lüks değil. Fildişi ya da balina kemiği olmasa oldukça kaliteli olanları mevcut. Tavsiyemiz, plastik yerine metal ya da ahşap olan tipte tarakları tercih etmeniz. Böylece saçlarınızın elektriklenmesini ve kabarmasını önleyebilirsiniz. Saçlarınız ıslakken, banyodan sonra tarak kullanmanız en ideali.

Tarak seçerken
Eğer saçlarınız kısa ya da orta uzunluktaysa, yaklaşık 25 santimetre boyunda, klasik bir tarak işinizi görecektir. Eğer uzun saçlara sahipseniz tarağınızın dişlerinin klasik bir tarağa göre daha aralıklı ve seyrek olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Tavsiye: Tarağınızı ayda bir kez her zaman kullandığınız şampuanınızla yıkamayı ihmal etmeyin. Eğer yağlı saçlara sahipseniz bu zaman daha da kısalabilir.

Sağlıklı uzayan saçlara fırça
Ankara travestileri bu küçücük eşyanın ne kadar gerekli ve vazgeçilmez olduğunu çok daha iyi bilirler. Sadece sabah kalktıktan sonra mı? Hayır, tarak tüm gün boyunca önemlidir. Elektriklenen, karışan ve şekli bozulan saçlara eski formunu vermek için birkaç fırça darbesi yeterli olabilir. Saç fırçalamayla ilgili, belki bilmediğiniz ilginç bir gerçek de yorgunluğu giderdiği. Bunun nedeni baştaki kan dolaşımın hızlandırması ve masaj görevi görmesi. Saçlarınızı yıkamadan önce iyice fırçalayarak en iyi sonucu alabilirsiniz.

Fırça seçerken
Gür ve uzun saçlar için çok büyük, geniş fırçalar ideal. Bu fırçaların tellerinin de uzun olması saçların içine işlemesi için gerekli. Daha ince telli ve kısa saçlar için çok büyük formda olmayan fırçalar tercih edilebilir. Bu tip saçları olanların fırça seçerken dikkat etmesi gereken; fırçanın tel uçlarının, kafa derisini tahriş etmeyecek şekilde yuvarlanmış olması. Fırça seçerken natürel malzemeden yapılmış, doğal kıllara sahip olanları da tercih edebilirsiniz. Bu tip fırçalar biraz pahalı oluyor ancak saçları asla yıpratmıyor.

Tavsiye: Saç fırçanızı, haftada bir kez üzerinde kalan travesti tüm saçlardan arınacak şekilde temizleyin ve şampuanlı suyun içinde yaklaşık 10 dakika temizlenmeye bırakın ardından iyice çalkalayın. Ters çevirerek kurumaya bırakın.

Seksi Göğüslere Sahip Olma Yolları

 

Düzenli kontrol önemli

Her ay göğsünüzde değişim olup olmadığını kontrol edin. Kendi vücudunuzu tanıyın.

Sigarayı bırakın

Sigara kullananlarda göğüs kanseri riski %35 daha fazladır. Sigarayı bırakın.

Sıkılaştırıcı kremler kullanın

Göğüslerinize masaj yaparak sıkılaştırıcı krem sürdüğünüzde zaman içerisinde daha gergin ve çekici olduklarını fark edeceksiniz.

Düzenli egzersiz yapın

Araştırmalar haftada 4-5 saat sporun göğüs kanseri riskini azalttığını gösteriyor. Düzenli egzersiz sayesinde daha şekilli göğüslere kavuşmanız mümkün.

Sağlıklı beslenin

Özellikle magnezyum açısından zengin besinler göğüslerde şişkinliğe ve hassasiyete iyi gelmektedir.

Dik durun

Dik durmazsanız göğüsleriniz de sarkık görünecektir. Zaman içerisinde de yer çekimine yenik düşmeleri kaçınılmaz olacak. Her daim dik durmaya özen gösterin.

Spor sütyeni kullanın

Spor yaparken özel üretilmiş sütyenleri tercih edin. Kaslarınızın rahat hareket etmesi için bu tarz çamaşırlar önemlidir.

Güneş koruyucu kullanın

Güneş koruyucular sadece güneşin zararlı ışınlarından korumaz aynı zamanda cildin erken yaşlanmasını ve sarkmasını da önler.

 

Doğru sütyen seçin

Travesti partnerlerin %70’inden fazlası yanlış beden ve tarzda sütyen giyiyor. Hal böyleyken duruş bozuklukları, ciltte tahriş ve görüntüde sorunlar kaçınılmaz oluyor. Sütyen bedeniniz hayatınız boyunca değişiklik göstereceği için kendinize dikkat edin ve uygun beden sütyen seçin.

Çekici dekolte için ipucu

Göğüs dekoltenizi gösterecek bir elbise giyeceksiniz bu ipucuyla göğüslerinizi biraz daha büyük gösterebilirsiniz. En sevdiğiniz sütyeninizi giyin ve göğüslerinizin arasına biraz bronzlaştırıcı sürün. Göğüslerinizin bittiği yere ise daha açık renkli hafif parlak bir pudra sürerseniz daha çekici bir dekolte elde edebilirsiniz.

Leave a Reply