İstanbul Travestileri İle Mutlu sonlu Masaj

Mutlu Sonlu Masaj Genelde Kulağa Çok Da Gerçekçi Olmayan Bir Cinsel Fantezi Gibi Gelir.
Ama Aslında Bu “egzotik Fanteziyi” Kendi Yatak Odanıza Taşıyarak Cinsel Hayatınızı Ciddi Anlamda Alevlendirebilir Ve Partnerinizi Keyiften Havalara Uçurabilirsiniz!

Ortamı Hazırlayın

Ortamı ısıtıp, Partnerinizi Şımartmaya Ambiyanstan Başlayın! Hafif Loş Bir ışık, Kokulu Mumlar, Rahatlatıcı Masaj Yağları Ve Mümkünse Tertemiz Beyaz Çarşaflarla Hazırladığınız Ortamın Fonunda Egzotik Ve Rahatlatıcı Bir Müzik Olmalıdır.

Profesyonel Gibi Davranın

Yüz Üstü Yatırdığınız Partnerinizi Gevşetmeye Kuyruk Sokumu Bölgesinden Başlayın. Ve Yavaşça Yukarı Doğru, Bel, Omuz Ve Boyun Bölgelerinde Parmak Uçlarınızla Gezinin. Bunu En Az 5 Dakika Boyunca Yapın Ki, Kaslardaki Sıvı Dolaşımı Hızlandıkça Partneriniz Kendini Daha Da Rahatlamış Ve Uyarılmış Hissetsin. Eğer Saçlarınız Uzunsa Ve Biraz Yağa Bulaşmasından Çekinmiyorsanız, Ünlü Seks Terapisti Ava Cadell’in Tavsiyesine Uyarak Saç Uçlarınızı Partnerinizin Sırtında Dolaştırmayı Deneyin!

Masaj Esnasında ısıtıcı Özellikte Yağlar Kullanmaya Gayret Edin. Bunu Yapmak Vücut ısısını Arttıracağından Partnerinizin Libidosunu Da Doğrudan Yükseltecektir.

Diğer Bir Hassas Bölge De Iç Bacak Bölgesidir. Özellikle İstanbul Travestileri de Cinsel Organa Son Derece Yakın Olan Bu Bölgeler Son Derece Erojendir. Masaj Sırasında Bu Bölgeye Özel Ilgi Göstermenizde Fayda Var. Klinik Seksolog Debra Laino’ya Göre, Cinsel Uyarılma Için Vücuttaki Bir Diğer Önemli Bölge De Meme Ucu Ve Çevresi. En Az Klitoris Ve Penis Kadar Hassas Olan Bu Bölgelere Nazikçe Dokunmak Genital Bölgelere Giden Kan Akışını Hissedilir Derecede Hızlandırır. Yine Karın Ve Kasık Bölgeleri De Hem Travesti Hem Erkekler Için Es Geçilmemesi Gereken Bölgelerdendir Ve Bu Bölgede Dairesel Hareketlerle Gezinmek Gerekir.

Partneriniz Erkekse:

Ellerinizi Iyice Yağladıktan Sonra, Partnerinizin Kasıklarından Başlayarak Yavaşça Masaj Yapın. Ve En Sonunda Ellerinizi Penis Ve Testis Bölgesinde Gezdirin.

Özellikle Testislere 3-4 Dakika Dairesel Masaj Uyguladıktan Sonra Ellerinizi Penis Üzerinde Kaydırmaya Devam Edebilirsiniz.

Partneriniz Kadınsa:

Masaj Yağları Yerine Su Bazlı Kayganlaştırıcı Ürünler Kullanın. Öncelikle Yumuşak Hareketlere Vajinanın Dış Kısmı Olan Vulvadan Başlayın Ve Partnerinizin Iyice Gevşediğinden Emin Olun.

Daha Sonra Klitoris Ve Vajina Içinde Mınik Daireler Çizerek Onun Vücut Dilini Gözlemleyin Ve En Çok Keyif Aldığını Düşündüğünüz Noktalara Odaklanın.

Leave a Reply