İstanbul Travestileri Gülüş Çizgilerini Nasıl Yokedebilir?

Yaşlandıkça, burnumuzun köşelerinde ve ağzımızın kenarlarında can sıkıcı çizgiler oluşur.

Sarkmayla nasıl baş ederiz?
Derin kırışıklıklarla baş edebilmek için birkaç seçenek var, bunlardan biri de dolgu ve yağ iğneleri. Hangi dolgunun bizim için en doğru seçim olduğunu anlayabilmek için yaşımızı referans olarak almalıyız. Estetik Cerrahı Christine A. Hamori, hafif çizgi ve kırışıklıklara sahip olan genç istanbul travestileri için, Juvéderm ve Restylane gibi, etkisi dokuz ay kadar devam eden hyalüronik asit bazlı dolgular öneriyor:

“Ellilerinde ve daha fazla olan kadınların yanaklarındaki yağ miktarı azalır, böylece yanaklar aşağı doğru düşer, kırışıklıklar da belirginleşir. Bu travesti Sculptura Aesthetic ya da Radiesse uygulamalarını tavsiye ediyorum. Kolajen sayesinde hacim kazanan yanaklardaki kırışıklıklar kayboluyor.”

Kırışıklıklar için dolgu…
İğnelerle nazolabial çizgiler ve derin kırışıklıkları doldurabilirsin ama yağ transferi ile daha kesin sonuçlar alırsın. Cildin üzerinde oluşmuş daha derin ve geniş kırışıklıklar için yağ transferini tercih etmelisin. Vücudun başka bir bölgesinden sağlanan yağ, kırışıklıklara enjekte ediliyor.

Doktor Hamori, yağ transferi ile yanaklara hacim sağlanacağını, nazolabial çizgi ve derin kırışıklıkların kaybolacağını söylüyor. Ama hastalar operasyonun riskli olabileceğini de gözardı etmemeli. İstenilen sonucu elde etmek için birden fazla operasyon gerekir. Yağın sağlanabileceği alanı belirlemek de zaman ister. Operasyon sonunda ciltte yara ve şişme olabilir.

SARKMAYI ÖNLEYİN
Kolajen ve elastin kaybını önleyen ürünler kullanın.

KIRIŞIKLIKLARI DOLDURUN
Dolgular kırışıklıkları geçici olarak azaltır.

ESTETİK OPERASYONLAR
Yağ transferi ya da yüz gerdirme gibi operasyonlarla nazolabial çizgiler ve derin kırışıklıkları yok edebilirsin.

Leave a Reply