Erkekleri Yola Getiren Ankara Travestileri

Partnerinizin sizi doruklara ulaştıracağını sadece hayal etmekle yetindiğiniz daha kaç gece geçireceksiniz? Bir travestiyi mutlu etmek anlayış ve bilgi gerektiriyor ve inanın ki aslında erkeğiniz de sizi yatakta mutluluktan uçurmak istiyor ama bunu nasıl yapacağını bilemiyor. Bu konuda ona –o hiç fark etmeden- yol göstermeniz için bazı önerilerimiz var.

Önce güzel bir plana ihtiyacınız var. Unutmayın bir erkeğe antrenman yaptıracaksınız ve bu bazen bir çocuğu ya da bir sporcuyu çalıştırmaktan çok daha zor olabilir. Bu yol boyunca unutmamanız gereken en önemli kısım şu: Ona asla hata yaptığını söylemeyeceksiniz; onun yerine zaten güzel giden seks hayatınızı biraz daha renklendirmek istediğiniz hissini vereceksiniz. Bu planı gizli yürütmeniz partnerinize aslında kontrolün onda olduğu ve her şeyi onun güzelleştirdiği hissini de verecek. Oysa evin olduğu gibi yatağın da gizli reisi siz olmaya devam edeceksiniz.

Akıllı ankara travestileri bilirler ki erkekler kendilerine ait olduğunu sandıkları bir fikri çok daha kolay hayata geçiriyorlar. Bu durum travestilerle erkekler arasındaki temel farklardan birine işaret ediyor. Erkekler; bir dahi, sorun çözücü ve harika bir aşık olarak takdir edilmek istiyorlar. Bu onaylanma onların erkeklik gururlarına da çok iyi geliyor. Biz travestiler ise bu şekilde onaylamalar yerine el üstünde tutulmayı, hayran olunmayı ve saygı görmeyi istiyoruz. Siz bu oyuna kadınsı tarafınızı dahil edin ve kazanmayı garantileyin.

Partnerinizi çalıştırmaya başlamadan önce hangi dersten başlamak istediğinize karar verin. Bir anda birden fazla konuda çalışmak onun bulanıp kaçmasına ve kendini kötü hissetmesine neden olabilir. Örneğin ilk ders ön sevişme, yatakta bir türlü yapmadıkları ya da kaybettiğiniz tutkuları geri kazanmak olabilir.

İSTEDİKLERİNİZİ DOĞRU YÖNTEMLE SÖYLEYİN

* Onunla sevimli bir şekilde, yatak odası sesinizle konuşun, kulağına fısıldayın. Örneğin çok hızlı gittiğini düşünüyorsanız kulağına hafifçe onu daha içinizde daha uzun süre hissetmek istediğinizi söyleyin.

* İpuçları verin. Göğüslerinize daha çok dokunmasını istiyorsanız onları kelimenin tam anlamıyla gözüne sokun. Gözünün önündeki göğüslere dokunmak istemeyecek erkek yoktur.

* Yaptığı bir hareketi değiştirmek istiyorsanız değişmiş halini önce siz ona uygulayın. Kısa sürede mesajı alacaktır. Anlamıyorsa ona rehberlik edin. Ellerini ya da vücudunu istediğiniz şekilde yönlendirin. Yatakta onu yönlendirmek, sevişme sonrasında “şöyle şöyle istiyordum” demekten çok daha iyi sonuç verir.

* Öğretin. Öğretmenin en iyi yolu da bir şey doğru yaptığında bunu takdir etmek yani pekiştirmektir. Bunu yapmanın en iyi zamanı ise onun en kabullenici olacağı sevişme anlarıdır. Pekiştirme yöntemini her fırsatta kullanın.

* Kendinizi tutmayın. En küçük “ah” sesi ya da “evet” kelimesi ya da bir çığlık… İçinizden geliyorsa bu sesleri tutmayın, erkekler zevk aldığınızı duymayı sever.

* Abartmayın. Size verdiği zevk kadar bir tepki verin. Zaten bu doğal olarak gelen davranış, fazlasına kendinizi zorlamayın.

* Denediğiniz pozisyondan hoşlandığınızı ve bir de farklı versiyonunu ya da aynı pozisyonu farklı bir mekanda denemek istediğinizi söyleyin. Buradaki püf noktası, onun hali hazırda yaptığını beğendiğinizi ve daha da fazlasını istediğinizi ima etmek.

* Sizi gerçekten baştan çıkardıysa bunu ona söyleyin ve karşılığında onun en sevdiği pozisyonla ona teşekkür edin. Bu tür bir ödül sistemi bir dahaki sefere siz onu mutlu ettiğinizde onun da sizi mutlu etmesi şeklinde devam etmeyi sağlar.

İşte birkaç seçenek:

– Önce ona tutkularını sorun; en çok ne yapmaktan hoşlanıyor, neyi denemeyi çok isterdi gibi… Konuşma bu noktadan başlayıp mutlaka sizin de ne istediğinize gelecektir.

– Yemeğe çıkın ve birkaç kadehten sonra samimi konuşmalara sıra geldiğinde hayallerinizi paylaşın, hatta masadaki peçeteye bir liste yazın ki unutulmasın. O geceden itibaren hayallerinizi sırayla deneyebilirsiniz.

– Yatakta ondan ne yapmasını istediğinizi o doruğa yaklaşırken söyleyin çünkü erkekler orgazma yaklaştıkça daha uyumlu oluyorlar. Bu isteğiniz en seksi şekilde söylemeyi ve eleştirel tondan uzak durmayı unutmayın.

– İsteklerinizi, ikiniz de seksle hiç ilgisi olmayan bir şeylerle ilgilenirken aniden, onu şaşırtacak şekilde söyleyin. Örneğin otomobilinizde eve dönerken “Mutfak masasında sevişsek nasıl olurdu?” deyiverin. Bu fantezinizin o hafta bitmeden gerçek olacağından emin olabilirsiniz. Hatta o akşam…

– Arzularınızı ve fantezilerinizi beyaz yalanlar kullanarak anlatın. Örneğin iş yerinde bir arkadaşınızın denediği bir fanteziyi anlatır gibi yapın veya bir dergide okuduğunuzu söyleyin. “Biz de denesek harika olur diye düşündüm” deyin. Hatta bu fanteziyi onunla denediğinizi rüyanızda gördüğünüzü söyleyebilirsiniz.

– Kontrolün tamamen sizde olacağı bir randevu planlayın. O akşam nereye gidileceği, ne yenileceği, ne içileceği ve gecenin nasıl sona ereceği konusunda tüm kararları siz verin. Böyle dominant bir travesti tarafından yönetilmekten çok hoşlanacağından emin olabilirsiniz.

– İçindeki rekabetçi ruhu ortaya çıkarın. Ona meydan okuyun; uyumadan önce beş dakikalık sevişmelerden bıktıysanız ona “Yatakta olmadığı sürece istediğin her an her yerde sevişmeyi kabul ediyorum” deyin. Onu rekabet edebileceğini bir oyuna da davet edebilirsiniz. İkiniz de denemek istediklerinizi yazıp değiş tokuş edin. Ama siz kendi listenize onun zaten yaptığı birkaç maddenin yanı sıra bir de sizin istediğiniz ama onun hiç yapmadıklarını ekleyin. Böylece bu oyunun onun yatakta daha iyi olması için bir proje olduğunu fark etmeyecektir. Sonra zar atarak kimin listesinden başlanacağına karar verin ve kimin listesindeki oyunların daha güzel olduğunu deneyimlemeye başlayın.

– Hangi yöntemi denerseniz deneyin sizin ona yol göstermeniz gibi onu da size yol göstermesi konusunda cesaretlendirdiğinizden emin olun. Bu arada her fırsatı da bu eğitim için kullanmaya çalışmayın, hayatınızın aralarına serpiştirin. Hedefiniz özgüvenini kırmadan yatakta daha iyi bir partner yaratmak. Neticede bir erkekte sizi çeken en önemli özellik özgüven ve onu yıktığınızda ne yaparsa yapsın sizin için mükemmel bir yatak arkadaşı olamaz.

– Bu listeye tamamen sadık kalmanız da gerekmiyor. Kendi reçetelerinizi de hazırlayabilir, farklı yaklaşımlar deneyebilirsiniz. Partneriniz erkekliğine meydan okunduğunu düşünmesin. Onu değiştirmek değil,
seks hayatınıza heyecan katmak için girişimlerde bulunduğunuzu düşünürse çalışmanızın sonuçları çok
daha başarılı olacaktır.

Leave a Reply