Doyum noktası olmayan travestiler İstanbul ve Ankara’da yaşıyor

Yaşadıkları ilişkilerde doyumsuz olarak göze çarpan travestiler partnerleri ile çılgın ilişkiler kurabiliyorlar. Ülkemizde istedikleri konumda olmayan    Ankara travestileri cinsel tatmini yaşamak için oldukça gizli yaşamak zorundalar. Cinsel ilişkiye girmek baskılar sebebiyle onlar için oldukça zor ve kimseye güvenemiyorlar. Yaşadıkları şiddet ve gördükleri muamele onları daha hırçın yapıyor. Sorun yaşamak istemeseler dahi gittikleri barlarda discolarda bazı kişilerin tavırları sebebiyle problemler yaşıyorlar.  İstanbul travestileri ve büyük şehirler de bir nebze olsun daha rahat takılıp yaşamlarını daha az sorunlu sürdürebilmekteler.

Bu saydığımız sıkıntılar sebebiyle cinsel ilişkiye girdikleri partnerler ile sekse aç bir profil çizenler tatmin olmuyor ve defalarca bu duyguyu yaşamak istiyorlar. İlgi gördükleri ve arzulandıkları herkes tarafından bilinen  travestiler   kimseyle sorun yaşamak amacında değiller ve onlarda escort bayanlar gibi cinsel yolla para kazanan hayatlarını bu şekilde devam ettiren kimseler olarak biliniyorlar.

Tatmin açısından travestiler partnerlerini asla pişman etmiyorlar ve sekse aç olmaları onları tercih eden kimseleri doyumsuz zevkleri onlara yaşatabiliyorlar.

Leave a Reply