Ankara Travesti Partnerinizi Kendinize Bağlayın!

Peki sizin için sadece bir cüzdan, statü ya da kolunuza takıp etkinliklere katıldığınız bir travesti partner olmaktan öte hayat arkadaşı olarak özel olduğunu nasıl hissettireceksiniz?

Merak etmeyin, pahallı mücevherler almanıza gerek yok, çok basit inceliklerle bunu sağlayabilirsiniz.

Onu kapıda her karşıladığınızda ya da buluşmalarınızda ne var ne yok faslına geçmeden önce ona sarılın ve öpün. Aranız o an nasıl olursa olsun, günü ne kadar stresli, zor olursa olsun aranızdaki aşkın herşeyden önce geldiğini ve problemleri erteleyebildiğinizi gösterin.

Her zaman kendi isteklerinizi önceliklendirmeyin, onun sevdiği film, yemek ve aktiviteleri de bizzat siz teklif edin. Bunu görev bilinci ile değil, onun mutluluğunu paylaşmanın keyfiyle yapın.

ERKEKLERE SORAMADIĞIMIZ SORULAR
İltifat etmeyi unutmayın. Arkadaş grubunuzda onu onore eden cümleler sarfetmeniz, teknik bir konuda size yardımcı olduğunda ya da giydiği bir gömlek yakıştığında bunu sesli olarak ifade etmeniz önemli. Herkesin biraz şımartılmaya ihtiyacı var.

Sürprizlere açık olun
Günün hiç beklemediği bir anında ona atacağınız çekici bir mesaj, hafta içi kaçamak planlarınız onu etkileyecektir.

İdealleri, yapmak istedikleri ve hobileri konusunda yapıcı olun. Hep istediği seyahat, yelken kursu, farklı bir sektörede işe girmek vb. isteklerini realize edebilmesi için onu destekleyin. Olmaz’ları sıralamak yerine oldurmaya çalışın, gerekirse siz de ona eşlik edin.

Travesti İle İlişkinin Zayıf Tarafın Kim?

Öncelikle bu zayıf enerjinin temeline inmek gerekiyor. Neden kendinizi bu kadar güçsüz ve aciz görüyorsunuz. Özgüveninizi yok eden olay neydi? Belki sır, çok eskilerde, çocukluk günlerinizde saklı! O zaman önce o temel sorunu bulmak için adım atmaya başlayın.

Başka bir ankara travesti partneri çok sevdiğiniz için bu duruma katlandığınız yanılgısı içinde olabilirsiniz ancak sevmeniz gereken en önemli kişiyi gözden kaçırdığınızı fark etmeniz gerekiyor: Kendinizi! Kendini sevmeyi öğrenmiş birisi, başkasının kendini manipüle etmesine, aciz duruma düşürmesine ve sürekli ezmesine göz yummaz. Bunu yapıyorsanız, kendinizi sevmeme haliniz oldukça endişe verici boyutta demektir.

Risk almaktan korkmayın!
Bazı şeylerin kaybı, aslında sizin kazancınızdır. Bazen travesti ile biten bir ilişkinin ardından ağlamak yerine, sevinçten göbek atmanız gerekir. Kazancınız, yaşamınızdır, siz bunun farkında değilsinizdir.

Her adımınız hayatınızın bundan sonrasını etkileyecektir. Tıpkı daha önce verdiğiniz kararları şimdi bulunduğunuz yerde olmasını etkilediği gibi. Ama sizin öncelikle kararlı davranmanız gerekir. Kendinize, kendinizle ilgili sözler verin ve uygulayın.

Daha önce kendinize verdiğiniz sözleri tutmamış olabilirsiniz. Bu her Pazartesi diyete başlamak veya sigarayı bırakmak gibi sözler olabilir. Ancak hiçbirisi kötü bir ilişkiden kurtulmanız kadar önemli değildir. Çünkü bunu başardığınızda, geri kalan her şeyi yapabileceğinize olan inancınız da geri gelecektir.

İçinizdeki o korkmuş, sindirilmiş ve eski öğretilerle kandırılmış çocuğu bulun. Eskiden başınızdan ne geçmiş olursa olsun, artık şartlar aynı değil. Bunu ona hatırlatın ve hayatınızın geri aklanı için risk alın.

İlişkide bulunduğunuz insanı değişime zorlayın ama defalarca şansı olmayacağını söyleyin ve ilk hatasında artık bunun düzelmeyeceğine inanarak yolunuza devam edin. Tek başınıza başaramıyorsanız, sevdiklerinizden ve profesyonellerden yardım alın. Siz bu hayatın da, ilişkinin de zayıf halkası değilsiniz!

Leave a Reply