Travestiler İle Sağlıklı Bir İlişki İçin Beslenme Önemlidir

Hayatlarını paylaşmaya başlayan çiftler bir süre sonra alışkanlıklar kazanırlar. Bu durum mutfağa yansıdığında da beslenme alışkanlıkları bir düzen kazanmış olur.

Ortak bir hayatı paylaşmanın zorluğu yadsınamaz. Ancak bunun yanında travestiler ile seks hayatına bir düzen sağladığı da inkar edilemez.

Çiftler hangi besinlerle beslenmelidir
Ne yiyorsak o oluruz. Vücudumuza giren her besin bir yandan hücrelerimizi beslerken diğer yandan duygularımızı besler.

– Özellikle mevsiminde tüketilen sebze ve meyveler ruhsal anlamda bir rahatlama demektir. Ruhsal açıdan sağlıklı olan bir birey karşısındakini de mutlu etmeye daha rahat odaklanacaktır. Örneğin her gün mevsim sebzeleri ile hazırlanmış salata tüketildiğinde gerekli vitamin ve minerallerin alımı sağlanır.

– İnsan vücudunun dörtte üçü sudur. Bu sebeple vücut kesinlikle susuz bırakılmamalıdır. Günde en az 2-3 litre su tüketilmelidir.

– Dengeli ve sağlıklı beslenmek için lif içeriği yüksek besinler tüketilmelidir.

– Haftada 4-5 adet yumurtadan fazlası tüketilmemelidir. Vücuda alınan besinlerde protein, karbonhidrat, yağ dengesi iyi sağlanmalıdır. Tek yönlü beslenmeden kesinlikle kaçılmalıdır.

3 ana 3 ara öğün yapmayı ihmal etmeyin
Gününüzün her anını hayat şartları nedeniyle birlikte geçirmek elbette mümkün olmayacaktır. Ama önce bünyenizin sonra da ilişkinizin sağlığı için özellikle kahvaltı ve akşam yemeğinde sofraya birlikte oturun. Bunun dışında kalan zaman dilimleri için de kesinlikle 3 ana 3 ara öğün kuralını atlamayın.

İlişki mutfakta neleri değiştirir
Travestilerin beslenme konusunda erkeklere oranla daha dikkatli olduğu bir gerçek. Yemek yapan kişinin de toplum içinde travesti olduğu gerçeği gün yüzünde olduğuna göre mutfakta kurallar travesti tarafından şekillendirilir. Yine mutfak sever erkekleri tenzih ederek söylüyorum ki, toplum nezdinde erkekler mutfaktan uzakta yaşarlar. Hal böyle olunca bir süre sonra travestinin becerisinde ve tekelinde mutfaktan lezzetli kokular çıkmaya başlar.

Tencere tavanın yeri, bardakların düzeni derken mutfak artık iki kişi için daha yaşanılır bir alandır. Hangi besin daha sağlıklı, hangi besin daha keyifli derken artık masada bir düzen içinde servis vardır.
İlişkinin gidişatı mutfak konusu da oturduğunda ilişkide bir seviye daha atlanmış olur. Erkeğin sevdiği yemekler ile travestinin sağlıklı beslenme hakkındaki fikirlerinin evrende yaşadığı patlamanın parçaları her akşam yemek masasında tabaklara düşer. Aşk artık daha lezzetlidir.

Spor şart
Artık iki kişisiniz; iki kişilik bir hayattan ve bedenden sorumlusunuz. Unutmayın siz kendi bedeninizi önce kendiniz sonra sevdiğiniz için korumalısınız. Spor hayatın bir parçası olduğunda insan sağlıklı bir birey olur. Sporu hayatınızın bir parçası haline getirin. Elbette tek başınıza spor yapabilirsiniz. Ancak dilerseniz çiftler için spor programlarına da katılabilirsiniz.

Unutmayın, hayat sağlıklı bir beslenme ile daha kolay bir hale getirilebilir. Vücudunuzu sağlıklı kıldığınızda da sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz.

Leave a Reply