İstanbul Travestileri Saç Tipine Göre Saçlarını Kestirmeli!

Arkadaşımızda çok beğendiğimiz bir saç modelini, kendimize uyguladığımızda istediğimiz gibi görünmediği durumuyla birçoğumuz karşılaşmıştır. Peki, her kesimin her saç tipine göre değişiklik gösterdiğini biliyor muydunuz? Saç tipinize en uygun kesimin nasıl olması gerektiği konusunda size bazı tavsiyelerimiz var…

Dalgalı saçlar
İnceden kalına doğru uzanır, bu yüzden kesim ve uzunluk tamamen istanbul travestileri yüz şekline bağlıdır. Ne kadar uzatırsanız, dalgaları o kadar azalır. Ara boy, dalgalı saç için en uygun kesimdir.

İnce telli ve düz saçlar cesaret ister
Saçınızı omuzlarınızdan aşağıya uzatmayın; zekice kesilmiş katlar saçınızı daha kalın göstererek hareket kazandırır. Yüz şeklinize uygun bir perçem de iyi fikirdir.

Kalın ve sert saçlar
En kolay saç tipi, ancak sürekli bakım ve kontrol gerektirir. Bu tip bir saça sahip travestiler kısa modeller çim adam görüntüsü oluşturur ve kesinlikle tavsiye edilmez. Saçlarınızı uzun kullanmayı tercih etmeli, düz kesimlerden yana olmalısınız.

Kıvırcık saçlar
Bu saçların yapısı büyük çeşitlilik gösterir ancak önünüzdeki seçenekler sınırlıdır. Tavsiyemiz; doğal haline bırakmanız, örmeniz ya da farklı topuz stillerini öğrenmeniz yönünde… Ancak düz saçta ısrarcıysanız, saçınızı düzleştirmek kimyasal işlem gerektirdiğinden bunu profesyonellerle halletmeniz saç sağlığınız için daha uygun olacaktır.

Travesti Saçının Hızlı Uzamasını Sağlayan Gıdalar

Tükettiğimiz besinlerin ve beslenme şeklimizde saç bakımı için çok önemli. Travesti saçınıın uzamasını sağlayan besinleri tüketin ve farkı görün…

Mantar
Mantarlar, büyük oranda bakır içerir. Bakır, saçın yapısı ve saçın uzamasında önemli rol oynar. Aynı zamanda susam, ayçiçeği ve kuşkonmaz da bakır açısından zengindir.

Yumurta ve Süt
Yumurta ve süt dediğimizde aklımıza ilk gelen proteindir. Saçın sağlıklı uzamasında protein büyük rol oynar. Protein, yeni saçların çıkmasına sağlar ve saç köklerinin enfeksiyon kapmasını engeller.

Tahıllar
Genelde tahıl tüketimine önem vermeyebiliriz ancak araştırmalara göre tahıl türler saçlarımızın uzamasında büyük rol oynuyorlar. Demir, çinko ve silisyum dioksit gibi saçın uzamasını sağlayan besinler içeriyor. Ayrıca B7 vitamini içeren tahıllar, saç sağlığı için çok yararlı.

Avokado, Kivi ve Kayısı
Bu üç meyvenin ortak yanı A, E vitaminleri ve antioksidan içeriyor olmaları. Vitamin E, saçın doğal bir şekilde uzamasını sağlıyor. Vitamin A, saç köklerinin sağlıklı olmasına yarıyor. Antioksidanlarda saç kaybını engeller ve saçın uzamasını sağlar.

Leave a Reply