İstanbul Travestileri İle Başarılı Bir Seks İçin Ne Yapmalı?

Spor Yapmanın Sağlık Için Önemi Kaçınılmaz Bir Gerçek.Düzenli Egzersiz Yapan Insanlar Hem Daha Sağlıklı Bir Yaşam Sürüyor, Hem De Daha Formda Bir Vücuda Sahip Oluyor.Sporun Bir Yararı Daha Var, O Da Erkeğin Cinsel Performansını Arttırması.

Spor Yapan Erkeğin Cinsel Performansı Daha Iyi Olur!
Spor Yapan Bir Erkek Cinsel Ilişkiyi Daha Uzun Sürdürebilir.Sporun Sağlık Için Çok Önemli Olduğunu Söyleyen Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Genel Başkanı Dr.A.Cem Keçe; “düzenli Egzersiz Yapmak Her Yaştan Travesti Ve Erkek Için Çok Faydalıdır.Hem Kişinin Sağlığını Korumasına Ve Daha Formda Bir Vücuda Sahip Olmasına, Hem De Stresi Yenmesine Yardımcı Olur.Düzenli Spor Yapmanın Özellikle Erkekler Için Cinsel Açıdan Da Faydası Çoktur.Spor Yapan Bir Erkeğin Cinsel Performansı Daha Iyi Olur.’’ Dedi.

Egzersiz Sırasında Kalp Atımının Hızlandığını Ve Vücuda Daha Fazla Kan Pompalandığını Da Belirten Dr.Keçe; “vücuttaki Kan Akışı Hızlandığında, Cinsel Organlara Giden Kan Akışı Da Hızlanır.Böylece Erkeğin Cinsel Isteği De Artar.Ayrıca Formda Bir Erkek Cinsellik Sırasında Ilişkiyi Daha Uzun Sürdürebilir.Oysa Ki Formda Olmayan, Sigara Ve Alkol Kullanan Bir Erkek Cinsel Ilişki Sırasında Çabuk Yorulur.Bu Nedenle Erkeklere Mutlaka Düzenli Egzersiz Yapmalarını Öneriyoruz.’’ Dedi.

Aşk Kaslarını Çalıştıran Egzersizler Cinsel Performansı Arttırıyor!
Aşk Kaslarının Cinsellikten Alınan Zevki Arttırmada Çok Önemli Bir Yeri Söyleyen Cised Genel Başkan Yardımcısı Psk.Gülüm Bacanak; “kemik Çatının Alt Kısmında Pelvis Tabanı Adı Verilen Bölgede Bulunan Kas Grubuna Pelvis Tabanı Kasları Yani Aşk Kasları Adı Verilir.Aşk Kasları Daha Derinde Yer Alan Diğer Kaslarla Beraber Çalışarak Idrar Yapma Ve Tutma, Dışkılama, Cinsel Işlevlerin Yerine Getirilmesini Ve Çatı Kemik Içinde Yer Alan Organların Sarkmadan Burada Kalmasını Sağlarlar.Bu Kaslar Gün Için Sıkıp Bırakarak Çalıştırılır.Pilates Yaparak, Yere Yatarak Bacakları Bisiklet Çevirir Gibi Hareket Ettirerek Çalıştırılabilir.Böylece O Bölgedeki Kaslar Güçlenir, O Bölgeye Giden Kan Alkışı Hızlanır, Cinsel Performans Ve Süre Süre Uzar.” Dedi.

Travestiler İle Doğru Bilinen Cinsellik Yanlışları

Travesti Erkek Ilişkilerinde Toplumun Kendi Kendine Oluşturduğu Bazı Genellemeler Vardır.Ama Aslında Bunlar Oldukça Yanlıştır Ve Hatta Şehir Efsanesinden De Öte Değildir!

Işte Seks Hakkında Doğru Bilinen 4 Seks Mıti!

Erkekler, Mükemmel Vücuda Sahip Travestileri, Travestiler Ise Paralı Ve Yüksek Seviyedeki Erkekleri Isterler.

Maalesef Çok Yanlış.
Northwestern Üniversitesi’nde Yapılan Araştırmaya Göre, Gerçekte İstanbul Travestileri Hayallerinde Böyle Bir Adam Canlandırsalar Bile Sıradan Erkeklerle Birlikte Olurlar.

Bu Durum Erkekler Için De Geçerlidir.
Her Ne Kadar Ateşli Ve Güzel Travestileri Hayal Etseler Bile, Gerçek Hayatta Hiçbir Erkeğin Kolunda Dergilerden Fırlamış Kusursuz Travestiler Bulunmaz.

Travestilerin, Erkeklerden Daha Az Ilişkisi Olur…
Bu Artık Şehir Efsanesinin De Önüne Geçti.Maine Üniversitesi’nde Yapılan Araştırmaya Göre, Yalan Makinesine Bağlanan Travesti Ve Erkeklerden Şu Ana Kadar Kaç Ilişkiye Sahip Olduklarını Söylemeleri Istenmiş.Erkekler Bu Konuda Doğruyu Söylerken, Travestiler “genellikle Travestilerin Az Ilişkisi Olur” Genellemesinden De Etkilenerek Eksik Sayılar Belirtmişler.

Travestiler Erkeklerden Daha Az Orgazm Olur!
Indiana Üniversitesi’nde Yapılan Araştırmaya Göre, Travestiler Ilk Buluşmada %32, Tekrarlanan Buluşmalarda %49 Ve Ilişkiye Başlandığında %79 Oranlarında Orgazm Yaşıyorlar.

Ilk Buluşmada Seks!
Böyle Birşeyin Olması Imkansızdır.Ilk Tanıştığınız Biri Ile Daha Önce Denediğiniz ısınma Yollarını Deneyip Hataya Düşebilirsiniz.Ilk Görüşte Yatağa Girme Sadece Filmlerde Olur.Gerçek Hayatta Böyle Birşeyin Iki Taraftan Karşılıklı Olarak Teklif Edilmesi Imkansıza Yakındır.Bu Nedenle Cinsel Ilişkiye Giden En Iyi Yol Birbirinizi Tanımaktan Ve Doğru Iletişimden Geçer.

Leave a Reply