Yasal Uyarı

Aşağıda bulunan bütün maddeleri sitemizde bulunan herkes ve ilanı olan bütün partnerler okuyup onaylanmış sayılmaktadır. Ziyaretçi olarak, ilanı olan partner olarak tüm herkes aşağıda yazılmış uyarıları ve maddeleri okuyup onaylamaktadır.

YASAL UYARI: 1117 Sayılı Muzir ve Neşriyatan Koruma Kanunun ilgili maddeleri uyarınca 21 yaşından küçük yaştaki kişilerin bu internet sitesini gezmeleri kesinlikle yasaktır. Bu siteyi gezmek tamamıyla bireylerin seçimidir.
21 Yaşından kücükler, bu siteye girmekle doğabilecek yasal ve diğer sakıncaların tüm sorumlulugunu üstlenmeyi kabul etmiş olup, sonuçları kendilerini ilgilendirir.

Bu internet sitesinde yayınlanan ilanlar içerisinde bulunan travestiler, sitenin sorumluluğu altında değildirler. Site sadece kendi içeriğinden sorumlu tutulabilir. Sitemizin dahilinde, ahlaki değerlere karşı ya da müstehcen içerikler bulunuyorsa iletişim bölümünden bizlere ulaşarak şikayette bulunabilirsiniz. Site yöneticileri de şikayetinizi değerlendirip, sizlere yardımcı olabilirler.

Bu site yayınladığı ilanlar ile hiçbir kanuna karşı gelmez. Linkteki http://m.tib.gov.tr/tr/tr-menu-42-kanunlar.html tüm maddeleri peşinen kabul etmiştir. Site kurallarına ya da kanunlara aykırı hareket eden ilan verenleri şikayet formu aracılığı ile bize bildiriniz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, şikayetler değerlendirilerek, site yöneticileri tarafından gerekli işlemler gerçekleştirilecektir. Bu internet sitesi Türk Ceza Kanununun 5651 (İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilme Hakkında Kanun) kesinlikle kabul etmiş olup TCK yapacağı şikayetleri kesinlikle değerlendirecektir.

Ayrıca sizlere bir kavramdan bahsetmek isteriz. Son yıllarda türkçemize girmiş olan “escort” kelimesi, “eşlik eden kişi” anlamındadır. İngilizce kökenli bu kelime, kendi dilinde de aynı anlama gelmektedir. Bu sitede ilan veren travestiler sadece yemek, toplantı, tatil vb. programlarda kişilere eşlik edebilmek için sitelerde ilan yayınlar. Bunun dışında kanunlara aleni şekilde aykırı hareket eden ilan verenler siteden süresiz uzaklaştırılacaktır.

Farklı sebeplerle siteyi kullanmak isteyenlerden sitemiz sorumlu değildir.

Sitemiz yapılan gerçek veya sanal görüşmelerinden içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

YUKARIDAKİ BÜTÜN MADDELERİ VE PARAGRAFLARI İLAN SAHİPLERİ VE SİTEDE BULUNAN TÜM HERKES OKUMUŞ VE KABUL ETMİŞ SAYILMAKTADIR. DOĞABİLECEK YASAL SORUMLULUKLARDAN İNTERNET SİTEMİZ blogtravesti.com SORUMLU TUTULAMAZ.