Travestiler İle Lüks Bir Seks Hayatına Ne Dersiniz?

Cinsel Hayatında Renkli Olmayı Sevenlerden Mısiniz? Seks Oyuncakları Fikrine De Sıcak Bakıyorsanız, Ismiyle Taç Anlamına Gelen “tiara”yı Çağrıştıran Oyuncak Tiani’nin Özelliklerini Yakından Incelemek Isteyebilirsiniz.

Piyasadaki Geniş Seks Oyuncağı Yelpazesi Kafanızı Karıştırıyorsa Ve Kararsız Kalıyorsanız, Ayrıca Tasarıma Da Önem Veriyorsanız, Bu Oyuncak Sizin Için Biçilmiş Kaftan. Bu Yüksek Tasarım Ürünü, Görünümüyle Bir Oyuncaktan Çok Heykeli Andırıyor.

Yaratılma Hikayesi Ise 40 Yaşlarındaki Varlıklı Bir Travesti Için Girilen Doğum Günü Hediyesi Arayışına Dayanıyor.

Lelo’nun Kurucularından Biri Olan Felip Sedic, “2001’de Stockholm’de Piyasada Olan Tek Ürünler; Sağlıksız Plastik Titreşim Aletleriydi. ” Açıklamasıyla Sıra Dışı Lelo’nun Farkını Belirtiyor.

Sofistike Bir Oyuncak

Lelo Tiani, Yalnızca Size Özel Olarak Yapılmış, 24 Ayar Altın Yüzük Içeren Bir Seks Oyuncağı. Kulağa Biraz Abartılı Gelse De, Bu Oyuncağın Getireceği Tek Lüks, 24 Ayar Altın Değil. Ürünün Markası Isveç Merkezli Lelo, Çiftlere Özel Olan Bu Oyuncağı, Sofistike Bir Zevk Deneyimi Yaşatması Fikrinden Hareketle Satışa Sunuyor. Lelo, Bir Seçim Yaparken Diğer Olanaktan Vazgeçme Zorunluluğunu Ortadan Kaldırıyor.

Mesafeler Kısalıyor

Lelo Tiani 30m Mesafeye Kadar Kumandayla Kontrol Edilebiliyor. Travestiler Ve Erkekleri Birlikte Orgazma Ulaştırmak Için Tasarlanmış Olan Özel Formuyla, Türkçe porno izle Cinsel Ilişkiden Alınan Zevki Doruğa Taşımak Için Üretilmiş.

Çiftlere Özel Değerli Bir Deneyim

Her Lelo Tiani 24 Ayar Masaj Aleti, Içindeki Altın Yüzüğe Kazınmış Kendine Özgü Bir Seri Numarası Içeriyor. Böylece Bu Özel Oyuncağın Yalnızca Siz Ve Partnerinize Ait Olduğundan Emin Olabiliyorsunuz.

Bu Özelliklere Sahip Olan Lelo Tiani’nin Fiyatı, Kaçınılmaz Olarak 399 Dolar. Ancak Ürünün Sahip Olduğu Özellikler, Paranın Satın Alamayacağı Bir Lükse Sahip Olmanızı Sağlıyor: Yeniden Başlamak. Ayrılık Sigortası Olarak Görülebilecek Bu Özellik, Işte Bu Noktada Devreye Giriyor.

Ürünün Websitesinde “eğer Lelo Tiani’yi Aldığınız Sene Içinde Talihsiz Bir Ayrılık Yaşarsanız, Ürünü Bize Iade Ederek Lelo’nun En Çok Satan Lüks Zevk Ürünlerinden Birini Alabilirsiniz. ” Açıklaması Yer Alıyor.
Böylece Anılarınızı Hatırlattığı Için Bu Mükemmel Oyuncaktan Feragat Etmek Zorunda Kalmıyorsunuz.

Bu, Lelo Tiani 24 Ayar Oyuncağınızı Değiştirerek Tek Başınıza Kullanabileceğiniz Bir Başka Lelo Oyuncağı Almanıza Olanak Tanıyor. Bu Sayede Anılarınızı Tazelemeden Zevkinizi Sürdürebilmenin Lüksüne Sahip Olabiliyorsunuz.

Ne Dersiniz? Sizce, Değişiklik Yapabilme Olanağı Ve Altının Birleşimi Tatmin Edici Bir Kombinasyon Mu?

Leave a Reply