İstanbul Travesti İle Sekste Boşalma Konusu

Ülkemizde Cinsel Yaşamı Aktif Olan Her On Erkekten Yedisinde Görülen Erken Boşalma Sorunu Sinsice Yaklaşan Bir Tehdit Olarak Yatak Odalarını Vuruyor.Çünkü Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Terapistlerine Göre, Bir Cinsel Uyum Bozukluğu Olarak Bilinen Erken Boşalma Zamanla Cinsel Isteksizliğe Ve Partner Ilişkisinde Telafisi Imkansız Sorunlara Yol Açabiliyor.

Bedeni Boşalıp, Ruhu Aç Kalanlar Var!

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Dr.Cem Keçe’ye Göre “bedenim Boşalsa Bile Ruhum Hala Aç, Boşalsam Bile Seks Ihtiyacımı Gideremiyorum, Tam Tatmin Olamıyorum Ve Cinsel Doyuma Ulaşamıyorum.
Tekrar Seks Yapmak Istiyorum Ama İstanbul Travesti Partnerim Bunu Her Zaman Kabul Etmiyor Yada Her Zaman Ikinciyi Yapamıyorum Ve Partnerimle Sorunlar Yaşıyorum.

” Diyen Erkeklerin Sayısı Her Geçen Gün Artıyor.Erken Boşalmanın, En Kolay Ve En Başarılı Çözülebilen Cinsel Bir Uyum Bozukluğu Olduğunu Ifade Eden Dr.Keçe; “her Insanın Içinde Her Problemi Çözecek Yetenek, Bilgi Ve Güç Vardır.Istemek, Doğru Ve Gerekli Egzersizleri Yapmak, Cinselliğin Evrensel Kurallarına Uymakla Her Problem Çözülebilir.” Diyor.

Boşalma Kontrolünü Öğrenmek Araba Kullanmayı Öğrenmek Gibidir!

Bir Kişinin Yaşaması Için Nefes Almaktan Sonra En Önemli Şeyi Yemek Yemektir.Yemek Yemek Bir Süreliğine Kontrol Edilebilir Veya Geciktirilebilir. Travesti İle Seks Yapmayı Ve Boşalma Kontrolünü Doğuştan Bildiğimizi Sanırız.Hatta Zamanı Geldiğinde Çok Iyi Seks Yapacağımızı Zannederiz.Oysaki Nasıl Okuma, Yazma Okulda Öğreniliyorsa, Seks De Boşalma Kontrolü De Tecrübe Kazandıkça Sonradan Öğrenilir.
Öğrenme Sürecinde Deneyim Çok Önemlidir.Nasıl Acemi Bir Şoför Ilk Başlarda Zorluk Çekerse, Insanlar Da Boşalma Kontrolünü Öğrenme Sürecinde Benzer Sıkıntılar Çekerler.

Kişi Yemek Hazır Olmadığında Bekleyebilmekte, Mısafir Veya Müşteri Geldiğinde Veya Toplantı Gerektiğinde Çok Aç Olduğu Halde Yemek Yemeği Erteleyebilmekte Veya Başlamış Olduğu Yemeği Yarım Bırakabilmektedir.Demek Ki Insanoğlu Daha Zorunu Yapabiliyorsa Daha Kolayını Daha Basitçe Yapabilir.Erken Boşalma Tedavisi Sol Elle Yemek Yemeyi Öğrenmiş Birine Sağ Elle Yemek Yemeyi Öğretmek Gibidir.Bu Süreci Araba Kullanmayı Öğrenmeye De Benzetebiliriz.Araba Kullananlar Bilirler Ki, Kırmızı ışık Yandığında Yaya Geçidinin Önünde Durmak Gerekir.’çok Süratliydim Duramadım Veya Yerler Kaygandı, Yorgundum Veya Fren Balatalarım Zayıftı, Bu Nedenle Duramadım’ Diye Bir Açıklama Veya Mazeret Olamaz, Çünkü Kullanıcı Koşullara Göre Arabasını Yönetmek Zorundadır.Kişi Durması Gerektiği Yerde Duramıyorsa Yani Erken Boşalıyorsa; Ya Arabayı Durdurmayı Bilmiyordur Ya Olumsuz Alışkanlıkları Ağır Basıyordur Yada Yaşadığı Olaya Farklı Anlamlar Yüklüyordur.

Leave a Reply